صنایع غذایی
- پزشکی
از سوربات پتاسیم در صنایع غذایی چه استفاده ای میشود
خلاصه و مفید بخوانید سوربات پتاسیم نمکی مشتق از اسید سوربیک به دلیل خواص ضد میکروبی در صنایع غذایی برای جلوگیری از رشد قارچ و کپک بسیار محبوب است و به عنوان یک نگهدارندهی ایمن و موثر به کار میرود.…
- بین الملل
معرفی دو دستگاه جدید برای خشک کردن مواد حساس به دما در صنایع غذایی و کشاورزی
پژوهشگران یکی از شرکتهای دانشبنیان مستقر در پارک علم و فناوری البرز با هدف تامین نیاز بخش تحقیق و توسعه کشور موفق به طراحی و ساخت دستگاه اسپری درایر(خشک کن پاششی) و دستگاه فریزدرایر(خشک کن انجمادی) شدهاند. مجتبی وطن آرا،…