دانشمندان

  • عمومیچرا از صدای ضبط‌ شده خودمان متنفر هستیم؟

    چرا از صدای ضبط شده خودمان متنفر هستیم؟

    دانشمندان می گویند ترکیبی از عوامل فیزیولوژیکی و فشارهای اجتماعی و روانی موجب می شوند افراد از صدای ضبط شده خودشان تنفر داشته باشند. به گزارش گولوپ به نقل از زومیت بسیاری از افراد از شنیدن صدای ضبط شده ی خود…

  • اجتماعیچگونه تغییر خلق‌وخو در فصل سرما را مدیریت کنیم؟

    چگونه تغییر خلق وخو در فصل سرما را مدیریت کنیم؟

    اختلال عاطفی فصلی نوعی افسردگی است که معمولا در پاییز و با تغییر فصل آغاز می شود و در آغاز بهار و در تابستان کاهش می یابد. برخی افراد به کمک نوردرمانی و برخی دیگر به کمک «روان درمانی شناختی» با این تغییر…

  • پزشکیتولید گوشت مصنوعی

    روش جدید ژاپنی ها برای تولید اعضای مصنوعی

    به گزارش گولوپ تیمی از محققان ژاپنی دستاوردی بزرگ در حوزه علم و فناوری به دست آورده اند. طبق مطالعه ای که در مجله علمی Proceedings of the Japan Academy, Series B منتشر شده این دانشمندان موفق به تولید بافت های خورشیدی…

  • بین المللاسباب‌بازی‌ زیاد خطری برای خلاقیت و رشد کودکان است

    اسباب بازی زیاد خطری برای خلاقیت و رشد کودکان است

    طبق یافته های یک مطالعه جدید داشتن اسباب بازی های کمتر می تواند کودکان را به بازی خلاقانه تری ترغیب کند؛ محققان دانشگاه تولدو در اوهایو گزارش دادند که فراوانی اسباب بازی ها کیفیت بازی کودکان نوپا را کاهش می…

  • اقتصادیموش‌ها قلقلکی هستند!

    موش ها قلقلکی هستند! – خبرگزاری گولوپ

    حقایق علمی ۶۲؛ وقتی موش ها را به آرامی روی شکم یا از پشت قلقلک بدهید با جیر جیر کردن و بازیگوشی تکان می خورند و می خندند! به گزارش خبرگزاری گولوپ موش ها موجوداتی بسیار سازگار با محیط هستند…

  • بین المللخرس آبی سخت‌جان‌ترین موجود جهان!

    خرس آبی سخت جان ترین موجود جهان!

    حقایق علمی ۵۷؛ خرس های آبی از سخت جان ترین موجودات جهان به شمار می آیند و توانایی آنها در تحمل شرایط نامتعارف آنها را به قهرمانان واقعی بقا در محیط های سخت تبدیل می کند! به گزارش خبرگزاری گولوپ…

  • پزشکیphoto_2024-01-27_23-04-41.jpg

    این مرغ جهنمی است – گولوپ

    به گزارش گولوپ آیا ۶۶ میلیون سال قبل و زمانی که یک سیارک با زمین برخورد کرد و به دوره زمین شناسی کرتاسه که حدود ۱۴۵ میلیون سال قبل آغاز شده بود خاتمه داد دایناسورها در خطر انقراض بودند؟ این…

  • پزشکیچرا لمس «انگشت مرگ» کشنده است؟

    لمس «انگشت مرگ» کشنده است

    به گزارش گولوپ، در واقع، این موجودات در همین محیط رشد و نمو پیدا می‌کنند ولی تنها تا زمانی فرصت زندگی دارند که به اصطلاح «انگشت مرگ» ظاهر می‌شود. به نقل از یورونیوز، در کلیپ تهیه شده توسط بی‌بی‌سی، گروه…

  • پزشکییافته دانشمندان روس: انفجار موشک استارشیپ لایه یونوسفر جو را سوراخ کرد

    یافته دانشمندان روس: انفجار موشک استارشیپ لایه یونوسفر جو را سوراخ کرد

    به گزارش خبرگزاری گولوپ و براساس گزارش زومیت، مطالعه‌ی جدید دانشمندان روس نشان می‌دهد که انفجار یکی از موشک‌های بزرگ استارشیپ اسپیس ایکس در ارتفاع بالا در سال گذشته، به‌طور موقت حفره‌ای را در اتمسفر فوقانی زمین به‌وجود آورد. پژوهشگران می‌گویند…

  • پزشکیهوش مصنوعی جدید چینی‌ها اسرار کره ماه را برملا کرد/ عکس

    هوش مصنوعی جدید چینی‌ها اسرار کره ماه را برملا کرد/ عکس

    به گزارش خبرگزاری گولوپ و به نقل از گجت‌نیوز، سطح کره ماه به دلیل برخورد شهاب سنگ‌ها از میلیون‌ها سال پیش، دارای گودال‌ها و حفره‌ها بسیاری است. شناسایی کلیه این حفره‌ها برای دانشمندان کاری بسیار سخت بوده که اخیرا گروهی…

  • پزشکیچرا افراد با سرعت‌های متفاوت پیر می‌شوند؟

    چرا افراد با سرعت‌های متفاوت پیر می‌شوند؟

    دانشمندان ثابت کرده‌اند که سرعت پیری افراد می‌تواند بسیار متفاوت باشد. در حالی که سن تقویمی نشان‌دهنده تعداد سال‌هایی است که فرد زنده بوده است، سن بیولوژیکی بیانگر این است که بدن و اندام‌های فرد به چه میزان پیر شده‌اند.…

  • پزشکیساعت بدن، کلید درمان سرطان

    ساعت بدن، کلید درمان سرطان

    آفتاب‌‌نیوز : براساس تحقیقات جدید، ساعت شبانه‌روزی بدن ما بر همه چیز از خواب آلودگی گرفته تا متابولیسم تأثیر می‌گذارد و همچنین ممکن است بر میزان مؤثر بودن برخی درمان‌های سرطان تأثیر بگذارد. چرخه شبانه‌روزی یا چرخه زیست‌شناختی یا چرخه…

  • پزشکیچند «دروازه جهنم» روی زمین وجود دارد؟

    چند «دروازه جهنم» روی زمین وجود دارد؟

    به گزارش خبرگزاری گولوپ، مکان‌های زیادی در دنیا وجود دارد که دروازه جهنم نام‌گرفته است. شاید به این خاطر که تصور می‌شد این مکان‌ها دروازه ورود به دنیای زیرزمین هستند یا به دلیل خاصیت‌های زمین‌شناسی عجیب، فعالیت‌های آتش‌فشانی و ویژگی‌های…

  • پزشکیهمکاری اعضای بریکس برای تولید و نظارت بر داروهای بایوسیمیلار و اورفان

    افزایش بدهی بیمه‌ها به داروخانه‌ها/ چالش پرداختی‌های نامنظم سازمان هدفمندی

    رئیس شورای عالی سازمان نظام‌پزشکی با اشاره به مشکلات بودجه‌ای طرح دارویار و افزایش بدهی بیمه‌ها به داروخانه‌ها، با بیان اینکه دارو باید یک کالای حیاتی قلمداد شود، اظهار کرد: دولت باید یک افق بلند برای داروسازی متصور شود و…

  • اقتصادیذوالنوری: جای پای وزیر پیشنهادی ارتباطات در تمامی زمینه ‌های فناوری وجود دارد

    ذوالنوری: جای پای وزیر پیشنهادی ارتباطات در تمامی زمینه ‌های فناوری وجود دارد

    نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی گفت: نمی‌توانید عرصه‌ای را در کشور در زمینه آی تی، دولت الکترونیک، ایجاد پلتفرم‌ها، گسترش فضای الکترونیکی و استفاده از فضای مجازی و فضای سایبر و اینترنت به نظر بیارید که آنجا جای…

  • پزشکیچطور میکروپلاستیک‌ها از آب آشامیدنی حذف کنیم؟

    چطور میکروپلاستیک‌ها از آب آشامیدنی حذف کنیم؟

    غزال زیاری: ذرات میکروپلاستیک این روزها همه‌جا هستند و از طرق مختلف، از آب آشامیدنی گرفته تا غذا، وارد بدن انسان می‌شوند؛ اما اخیراً دانشمندان راهی ساده و مؤثر برای حذف این ذرات میکروپلاستیک از آب یافته‌اند. تیمی تحقیقاتی از…

  • پزشکیسگ‌ها بوی استرس را حس می‌کنند!

    سگ‌ها بوی ترس را حس می‌کنند؟

    به گزارش گولوپ، در حالی که توانایی سگ‌ها برای حس‌کردن حالات انسانی ممکن است برای کسانی که با آن‌ها زندگی می‌کنند، چندان شگفت‌انگیز نباشد، مطالعه‌ی جدید نشان می‌دهد که این احساسات قوی‌تر از آن چیزی است که بسیاری از مردم…

  • پزشکیحافظه خود به این سادگی تقویت کنید

    حافظه خود به این سادگی تقویت کنید

    آفتاب‌‌نیوز : تحقیقات جدید نشان می‌دهد که الگو‌های نفس کشیدن ما و تاثیرات ناشی از آن بر مغز می‌تواند قدرت حافظه ما را تقویت یا تضعیف کند و این یافته‌ها به طور بالقوه می‌تواند به درمان اختلالات مغزی و مشکلات…

  • بین المللساختارهای ویروس مانند برای بدن میزبان ضروری‌اند

    ساختارهای ویروس مانند برای بدن میزبان ضروری‌اند

    محققان نشان دادند که نانوذرات ویروس مانند به کمک گونه‌ای میکرواورگانیسم به نام اکتینو مایسس می‌آید تا در بدن میزبان بهتر تکثیر شوند. به گزارش خبرگزاری علم و فناوری نانو و به نقل از ستاد توسعه فناوری های نانو و…

  • پزشکییک ایرانی موفق به تبدیل سنگ به باتری شد

    ابتکار ایرانی، از سنگ باتری ساخت!

    به گزارش خبرگزاری گولوپ، براساس گزارش گجت‌نیوز، گروهی از پژوهشگران در تلاشند یک ماده جدید کشف شده در سنگ‌های سیلیکاتی را جایگزین لیتیوم در باتری خودروهای برقی کنند. به گفته این دانشمندان، ماده جدید می‌تواند به توسعه نسل جدیدی از…