نحوه کار با انبر قفلی

انبر قفلی در سال 1924 میلادی توسط ویلیام پترسن در ایالت نبراسکای آمریکا اختراع شد. از وقتی این ابزار وارد بازار شد تا کنون تغییرات بسیاری در طراحی داشته است و یکی از کاربردی ترین ابزارآلاتی است که هم در صنایع مختلف و هم در مصارف عمومی و خانگی مورد استفاده قرار می گیرد. به همین دلیل قصد داریم در این مقاله به موضوعاتی مثل نحوه کار با انبر قفلی مکانیزم انبر قفلی و اجزا انبر قفلی بپردازیم. بنابراین پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

نحوه کار با انبر قفلی

انبر قفلی چیست؟ انبر قفلی ابزاریست برای باز کردن پیچ هایی که آچارخورشان سخت است

انبرقفلی چیست ؟

قبل از پرداختن به نحوه استفاده از انبرقفلی و موارد دیگر می خواهیم بدانیم انبرقفلی چیست و چه کاربردهایی دارد ؟

این ابزار یکی از انواع ابزارآلات دستی است که از نظر ساختاری شبیه به انبرهای دیگر است هر چند تفاوت هایی نیز با آن ها دارد. این ابزار مدل های مختلفی دارد و هر یک شکل ظاهری و ساختار متفاوتی دارند و این تفاوت ها مربوط به طراحی بخش فک و دهانه آن هاست بنابراین هر یک از مدل ها کاربرد خاصی دارند.

از این ابزار برای فشرده کردن گیره ثابت نگه داشتن لوله ها برای کشیدن میخ و منگنه ز سطح کار مخصوصا وقتی بست ها شکسته اند و امکان کشیدن آن ها با انبردست مشکل است می توان از این ابزار کمک گرفت. همچنین از این ابزار می توان برای خم کردن و شکستن فلزات نازک نیز استفاده کرد.

اجزای تشکیل دهنده انبر قفلی

در این قسمت می خواهیم اجزای تشکیل دهنده انبرقفلی را معرفی کنیم اجزای انبر قفلی را می توان به 7 دسته تقسیم بندی کرد:

انبر قفلی اصلی وایس گریپ امریکایی بهترین انبر قفلی بازار

  • فک ثابت که در ( قسمت بالا و جلوی انبر قفلی دارد)
  • فک متحرک ( قسمت پایین و جلوی انبر قفلی دارد)
  • دندانه
  • دسته ثابت
  • دسته متحرک
  • اهرم رها ساز
  • میله رابط بین دسته
  • پیچ تنظیم کننده
  • پیچ کششی
  • فنر

نحوه استفاده از انبر قفلی

اگر تا به حال از این ابزار استفاده نکردید و با آن آشنایی کامل ندارید ابزار میهن فروشنده انواع مختلف ابزارآلات دستی و برقی نحوه کار با انبر قفلی را به طور کامل شرح می دهد:

در قسمت انتهایی این ابزار یک پیچ تنظیم گذاشته شده و با استفاده از پیچ تنظیم دهانه انبر را با توجه به اندازه شیء باز کنید. سپس با قرارگیری شیء مورد نظر داخل دهانه انبر پیچ تنظیم را برای ثابت نگه داشتن و محکم قفل شدن آن تنظیم نمایید. دسته متحرک آن را فشار دهید تا به طور کامل قفل شود و در نهایت قفل را با آن باز کنید.

مکانیزم ابزار قفلی

همانطور که مستحضر هستید این محصول نوعی ابزار دستی است که بدنه آن از دو قسمت تشکیل شده است. برای استفاده آن را در دست گرفته و با کمک دسته های ثابت و متحرک آن می توانید فک ابزار را باز و بسته کنید. در قسمت فک هم یک پیچ وجود دارد که با کمک آن می توانید فک بالا را تنظیم و به اندازه مورد نیاز خود باز کنید. بخش متحرک این انبرها هم برای خلاص کردن و باز و بسته کردن کاربرد دارد.

این ابزار مکانیزم قفل منحصر به فردی دارد که اجازه می دهد فک ها در جای خود قفل شده و روی جسم مورد نظر محکم شوند و بدون نیاز به فشار روی دسته ها آن را محکم نگه دارند.

کاربرد انبر قفلی در مشاغل هایی همچون نجاری و جوشکاری 

در رابطه با مکانیزم این ابزار لازم به ذکر است که فک متحرک با پیچی که در انتهای دسته قرار دارد تنظیم می شود و این امکان را به کاربر می دهد که قطر مورد نظر خود را مثل آچار فرانسه تنظیم کند. سپس بعد از قرار گرفتن فک در موقعیت لازم با پیچاندن پیچ انتهای دسته با کمک مکانیزم قفل که با فشردن دسته ثابت عمل می کند فک ها دور قطعه مورد نظر قفل می شوند و تا زمانی که قفل را آزاد نکرده باشید این ابزار محکم در جای خود باقی می ماند.

دلیل شیاردار بودن فک های این انبر هم این است که بتواند محکم روی ابزاری و قطعات مختلف مثل پیچ و مهره لوله اجسامی با شکل های نامتقارن و … قرار بگیرد. ضمنا لازم به ذکر است که برخی از مدل های این ابزار قابلیت هایی مثل سیم بری و آچار لوله گیری هم دارند.

 

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "نحوه کار با انبر قفلی" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی, کسب و کار ایرانی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "نحوه کار با انبر قفلی"، کلیک کنید.