علت عرق کردن ناگهانی بدن زنان

شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که ناگهان غرق عرق می شوید یا اینکه از بس عرق کرده اید، دیگر جانتان به لبتان رسیده است! می دانستید که تعریق زیاد می تواند نشان دهنده بیماری و یا اختلالی در بدنتان باشد و با دانستن مشکل اساسی گاهی به راحتی می توان مشکل تعریق زیاد را حل کرد.در ادامه ی مقاله سعی شده است علایم تعرق زیاد، علل آن و درمان های دارویی و خانگی را از نظر بگذرانیم تا شما بتوانید تابستانی راحت تر را سپری کنید. هرچند که عرق زیاد مختص تابستان نیست و این مقاله برای تمام فصول است.

علت عرق کردن ناگهانی بدن زنان

البته اگر فکر می کنید که بیش از حد عرق می کنید، باید به پزشک غدد و متابولیسم مراجعه کنید. متخصص غدد پس از بررسی سابقه ی پزشکی و علایم بیمار، برای ارزیابی بیشتر علت بیماری ممکن است به یک سری آزمایش نیاز داشته باشد. مام ویتابلا را بعد از استحمام استفاده کنید.

تعدادی از آزمایش ها برای مشخص کردن مناطق عرق کردن و تخمین میزان شدت بیماری هستند. انجام آزمایش خون، آزمایش ادرار یا سایر آزمایشات برای بررسی اینکه علت عرق کردن شما به دلیل بیماری دیگری مانند پرکاری تیرویید یا قند خون پایین است، توصیه می شود.

عرق کردن زیاد چیست و تعریق زیاد نشانه چیست؟

هیپرهیدروزی، تعریق غیرطبیعی و شدیدی است که لزوما مربوط به گرما یا ورزش نباشد. ممکن است شما هم خیلی زیاد عرق کنید، به طوری که لباس هایتان خیس می شود یا از دست هایتان عرق بچکد. عرق زیاد علاوه بر اختلال در فعالیت های روزمره ی طبیعی، می تواند باعث ایجاد اضطراب در موقعیت های اجتماعی و یا حس خجالت و شرمندگی شود.

تعریق زیاد علاوه بر اختلال در فعالیت های روزمره ی طبیعی، می تواند باعث ایجاد اضطراب در موقعیت های اجتماعی و یا حس خجالت و شرمندگی شود.

اکثر مردم هنگام ورزش کردن، یا وقتی در محیط گرم هستند یا وقتی در معرض اضطراب و یا تحت فشار قرار دارند عرق می کنند. برخی از عرق زیر بغل شاکی هستند، برخی از عرق پیشانی و یا تعرق زیاد کف دست. عرق بیش از حد (تعرق زیاد) که به هیپریدرویید یا بیماری هایپرهیدروزیس شناخته می شود، بسیار بیشتر از یک عرق طبیعی است. نوعی از هیپرهیدروز (تعرق شدید) که معمولا بر روی دست ها، پاها به صورت ایجاد می شود، حداقل یک بار در هفته در طول ساعات بیداری اتفاق می افتد. تعریق زیاد معمولا در هر دو طرف بدن اتفاق می افتد.

علت عرق کردن یک طرف بدن چیست؟

در خصوص علت عرق کردن یک طرف بدن باز هم به بیماری هایپرهیدروزیس برمی خوریم. یعنی گروهی از افراد که پزشک معالج علت عرق زیاد آنها را به ابتلایشان به بیماری هایپرهیدروزیس مرتبط می داند، تنها یک طرف بدنشان به شدت عرق می کند.

البته این معضل علت های دیگری نیز دارد. به طور مثال آسیب های عصبی، ابتلا به تب یونجه، استفاده از برخی داروها، آسیب های پوستی، کم آبی شدید بدن، مصرف الکل و عوامل ژنتیکی می تواند علت عرق کردن یک طرف بدن باشد. برای درخشندگی موهای معمولی از ماسک مو دکتر بیز استفاده کنید.

به هرحال عرق کردن یک طرف بدن در واقع اخطاری از سوی بدن مبنی بر اختلال در عملکرد برخی از اندام هاست. مثلاً آسیب رسیدن به سیستم عصبی یا اعصاب مغزی می تواند سیگنال های بین مغز، سیستم عصبی و غدد تعریق را با اختلال مواجه کند. این مشکل در پاره ای از اوقات خودش را با تعریق یک طرف بدن نشان می دهد. به یاد داشته باشید که تعریق یک طرف بدن به همراه خارش، سوزش یا قرمزی در سطح پوست می تواند یکی از نشانه های ابتلا به بیماری آسم یا حساسیت باشد.

عرق سرد نشانه چیست؟

عرق سرد زمانی است که شما شروع به عرق کردن می کنید، اما احساس سرما دارید. علت های مختلفی می تواند سبب عرق سرد شوند، اما به طور کلی، علت عرق سرد را می توان به عفونت، تب یا یک بیماری مربوط دانست، مثلاً یک حمله قلبی یا پایین بودن قند خون. عرق سرد حتی می تواند علامت تغییرات هورمونی باشد، مثلاً در گُرگرفتگی های طی یایسگی یا تنظیم سطح هورمون ها بعد از بارداری. احساس استرس یا اضطراب نیز می تواند منجر به عرق سرد شود. سنگ کلیه، سنگ کیسه صفرا، سنکوپ، دریازدگی و ماشین گرفتگی نیز از دیگر عوامل ایجاد عرق سرد هستند

از علل تعریق زیاد عفونت است؟

عفونت ها باعث ایجاد التهاب و تب در بدن می شوند. التهاب و تب نیز می تواند منجر به عرق کردن زیاد از حد معمول شود. اگر مدتی است تب دارید و همزمان عرق می کنید لازم است با مشورت کنید.

عفونت سینوس ها یکی دیگر از این موارد است. این موضوع یکی از احتمالات شایعی است که افرادی که در ناحیه پیشانی خود دچار تعریق زیاد می شوند آن را بسیار محتمل می دانند. در واقع باید گفت علت عرق پیشانی در مردان یا زنان عفونت سینوس ها نیست. این تعریق زیاد در ناحیه پیشانی و خیس و سرد شدن دایمی این ناحیه است که می تواند باعث بروز عفونت در سینوس ها شود.

بنابراین بهتر است اگر در ناحیه پیشانی خود دچار تعریق زیاد هستید، کمتر در معرض باد سرد قرار بگیرید. دلیل عرق کردن صورت، سر و پیشانی هرچه که باشد، این معضل بسیار آزاردهنده است. اگر از آن رنج می برید بهتر است بدانید که برای رفع آن درمان های مختلفی وجود دارد. البته ابتدا باید بدانید که در شما علت تعریق زیاد صورت چیست؟

علت تعریق زیاد درسروصورت چیست؟

برای درمان عرق کردن زیاد کف دست، شما اول باید استرس خود را درمان کنید. موارد خفیف بیماری تعریق کف دست با داروهای موضعی و خوراکی قابل کنترل است. بوتاکس نیز از مواردی است که برای درمان عرق کف دست استفاده می شود. اما موارد شدید به درمان های دارویی پاسخ نمی دهد و باید جراحی شود. جلوگیری از اضطراب تا حد زیادی در کاهش تعریق موثر است، شستن دست ها و دوش گرفتن های مکرر در درمان موقتی این بیماری موثر است.

مطالعات نشان می دهد که 30 تا 50 درصد افرادی که این نوع عرق کردن را تجربه می کنند، سابقه خانوادگی آن را دارند. تعریق زیاد سر و صورت، ممکن است به خاطر بیماری معروفی به نام هایپر هیدروز جمجمه ای باشد. همان طور که در ابتدای مقاله گفته شد، هایپر هیدروز به معنی تعریق بیش از حد برای حفظ دمای طبیعی بدن است. در حالی که هایپر هیدروز در هر قسمت از بدن ممکن است رخ دهد، اما از آنجایی که تعداد زیادی غدد عرق در صورت و پوست سر وجود دارد. بنابراین اگر مستعد تعریق بیش از حد باشید، ممکن است تعریق زیاد سر و صورت بیشتر شما را اذیت کند.

شدت این بیماری می تواند کم و یا زیاد باشد. تعریق بیش از حد سر و صورت می تواند احساس بدی به شخص بدهد یا شما را در مکان های عمومی و در اجتماعات دچار ناراحتی کند. برای درمان سریع تر عرق زیاد سر و گردن به دکتر غدد مراجعه کنید.

 علت تعریق زیاد از ناحیه سر و سردرد چیست؟

گاهی نیز بر اساس خوردن فلفل ممکن است که فرد از سر زیاد عرق کند. این به علت بالاتر رفتن دمای بدن است. زیرا طبع فلفل گرم است.

پزشکان اصلی ترین دلیل بروز دو عارضه سردرد و تعریق به صورت همزمان را ناشی از کم خونی بدن می دانند. خانم ها بیشتر از آقایان در معرض کم خونی های شدید قرار می گیرند. همچنین بدنشان اغلب این عارضه را با سردرد همراه با عرق کردن نشان می دهد. بنابراین بهتر است در صورت تکرار این نشانه هرچه سریع تر موضوع با یک پزشک در میان گذاشته شود.  با توجه به قیمت کرم ضد آفتاب ویتابلا خرید آن میتواند یک خرید اقتصادی باشد.

البته از دیگر عوارض کم خونی می توان به خستگی زودرس، ضعف، ناتوانی جسمی و ذهنی، سرگیجه، بی تفاوتی و بی اشتهایی اشاره کرد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "علت عرق کردن ناگهانی بدن زنان" هستید؟ با کلیک بر روی کسب و کار ایرانی, پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "علت عرق کردن ناگهانی بدن زنان"، کلیک کنید.