جزییات فعالیت 4 کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی

حبیب مطرح کرد؛

جزییات فعالیت 4 کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی

مدیر اجلاس سراسری گروه های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی، جزییاتی از فعالیت چهار کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری گولوپ، نخستین اجلاس سراسری گروه کشوری معماری و شهرسازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.

مدیر اجلاس سراسری گروه های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی در این اجلاس با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری اظهار کرد: «یکی از مراکز مهم تربیت قوه عاقله کشور، دانشگاه است»، بنابراین در فرآیند ساختن و پرورش دادن قوه ی عاقله برای کشوراستاد یک نقش ویژه را ایفا می کند.

فرح حبیب اضافه کرد: دانشگاه نباید خود را از مسایل کشور جدا بداند و چالش های کشور برای دانشگاه مسایل واقعی، حقیقی و اصلی باشد و مسیله دیگر تربیت فرهنگی، اخلاقی و هویتی دانشجویان بوده که فراتر از تعلیم مسیله تربیت است.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه جهت گیری اخلاقی و معنوی، تلطیف روحی و دمیدن روح احساس هویت در مجموعه جوان کشور را برعهده دارد، ادامه داد: کاربردی کردن پژوهش ها یکی از اولویت های پیش روی دانشگاه است و حوزه معماری و شهرسازی نقشی بسیار اساسی بر روی فرهنگ جوامع و سبک زندگی مردم دارد.

عضو کمیسیون نشریات دانشگاه آزاد اسلامی با ارایه گزارشی از وضعیت تعداد اعضای هییت علمی و دانشجوی معماری و شهرسازی در سراسر کشور یادآور شد: گروه معماری و شهرسازی در سراسر کشور دارای 786 عضو هییت علمی و 47 هزار و 719 دانشجو بوده و با 12 نشریه فعال، دو نشریه غیرفعال، چهار نشریه دارای نمایه وزارتین و هشت نشریه با رتبه A و A+ است.

جزییات فعالیت 4 کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی

حبیب افزود: این اجلاسیه با تشکیل چهار کارگروه مباحث مهم و اساسی گروه معماری و شهرسازی را بررسی می کند، کارگروه نخست «بهار دانش با تحلیل و بررسی علم و علم سنجی انتشارات، نشریات و منابع درسی»، کارگروه دوم «پژوهش و فناوری مثمر»، کارگروه سوم «آمایش تحولی و تعالی بخشی» و کارگروه چهارم «افق های نوین در آموزش ـ مهارت محوری» را دنبال می کند.

وی خاطرنشان کرد: در کارگروه بهار دانش، راهکار های بهبود ارتقای کیفیت، افزایش مجلات علمی و بین المللی، برنامه ریزی همایش ها و کنفرانس های علمی، حمایت از راه اندازی انجمن ها و قطب های علمی، برنامه ریزی برای برگزاری کرسی های علمی، تدوین کتب درسی و مراجع علمی موردنیاز پیگیری شد.

مدیرگروه معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات بیان کرد: در کارگروه آمایش تحولی و تعالی بخشی، آمایش ملی رشته مقطع های معمار و شهرسازی، تشکیل کمیته تخصصی برای تعیین سطح دستیاران آموزشی، ارایه دوره های آموزشی و تخصصی به روز در راستای ارتقای مهارت های اعضای هییت علمی و دانشجویان مورد بررسی قرار گرفت.

مدیر اجلاس سراسری گروه های معماری و شهرسازی دانشگاه آزاد اسلامی تبیین کرد: در کارگروه پژوهش و فناوری مثمر، شناخت و شبکه سازی پژوهش و زیرساخت ها، ارتباط دانشگاه، صنعت و جامعه، کارخانه نوآوری و فناوری سکو ها (پلتفرم ها) مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

حبیب در ادامه توضیح داد: در کارگروه افق های نوین در آموزش، مهارت محور کردن حوزه های آموزش براساس نقشه راه مهارتی و بستر سازی دوره های آموزشی درباره بهبود پایان نامه ها در تحصیلات تکمیلی، بازبینی سرفصل های قدیمی براساس چهار محور روزآمدی، مهارت محوری، حکمی سازی، کارآمدسازی و تدوین رشته های میان رشته ای مورد تبادل نظر قرار گرفت.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "جزییات فعالیت 4 کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "جزییات فعالیت 4 کارگروه تخصصی اجلاس سراسری معماری و شهرسازی"، کلیک کنید.