آوارگان غزه به دلیل جنایات جنگی و حملات بی امان رژیم صهیونیستی، دایما شرایط سخت آب وهوایی را تجربه می کنند. آنها در فصل زمستان با چادرهای نازک و بدون امکانات خاص گرمایشی، شب سرد را به صبح می رساندند و در حال حاضر با گرمای شدید 39 درجه و آفتاب داغ سوزان دست وپنجه نرم می کنند.
به گزارش گولوپ، نیروهای اشغالگر برای دویست و پنجمین روز متوالی با انجام ده ها حمله هوایی و توپخانه و کشتار خونین علیه غیرنظامیان و انجام جنایات هولناک در مناطق هجومی در بحبوحه یک وضعیت انسانی فاجعه بار در نتیجه محاصره و آواره شدن بیش از 90 درصد از جمعیت غزهt به جنایت نسل کشی ادامه می دهند.
روزنامه نیویورک تایمز با اشاره به سختی ها و دشواری های مردم غزه در فصل گرما می نویسد: «زمانی که مریم عرفات، همسرش و سه فرزند خردسالشان از خانه خود در شهر غزه از دست بمباران اسراییل گریختند، چله زمستان بود. این خانواده که مجبور به پناه گرفتن در یک چادر کهنه و زهوار در رفته در دیرالبلح شده بودند، در شب های سرد زمستان می لرزیدند زیرا نه سوختی برای گرم کردن وجود داشت و نه لباس کافی برای گرم شدن. اکنون با تغییر فصل، شرایط آب وهوایی غزه شرجی و گرم شده و همان چادر به مکان غیرقابل تحمل و خفه کننده ای بدل شده است.»
خانم عرفات که 23 سال دارد و یحیی فرزندنش که روی زانوی او دراز کشیده و از شدت گرما فریاد می کشد، می گوید: «انگار چادر آتش گرفته است. به قدری گرم شده که نمی توانید تحمل کنید؛ به خصوص کودکان.»
تقریبا دو میلیون فلسطینی در غزه مجبور شده اند به دلیل حملات و بمباران رژیم صهیونیستی، خانه های خود را به اجبار ترک کنند. آنها در فصل زمستان به دلیل نبود سوخت کافی، از سرما رنج و درد زیادی کشیده اند و در چادرهایی زندگی می کردند که صرفا نام آنها «چادر» بود و هیچ استانداردی نداشت تا در برابر سرمای زمستان محافظتی ایجاد کند. اکنون با نزدیک تر شدن به ماه مه و افزایش گرمای هوا تا 39 درجه، نه تنها درختان کمی برای ایجاد سایه وجود دارد بلکه نبود امکانات سرمایشی، چادرها را به مکان «غیرقابل تحملی» بدل کرده است.
«اسکات اندرسون» معاون مدیر آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) گفت: «افزایش دما، مبارزه با شیوع بیماری را به اندازه ارسال غذا در اولویت قرار داده است.»
روزنامه نیویورک تایمز تاکید می کند: «افزایش دما، مشکلات وخیم ناشی از حمله اسراییل به غزه را تشدید می کند. مردم به آب جهت خنک کردن خود پناه می برند و مشکل این است که مردم غزه با کمبود آب مواجه هستند. هم چنین گرمای هوا موجب افزایش وجود حشراتی می شود که به گسترش بیماری کمک می کند.»
خانم عرفات که از تکه مقوایی برای خنک کردن فرزندانش استفاده می کند و با اندک آبی که دارد، سر و صورت آنها را مرطوب و خنک نگه می دارد، می گوید: «همه چیز در این جهان دشوار شده است. آب نیست.»
این روزنامه آمریکایی هم چنین می نویسد: «همزمان با گرم تر شدن دمای هوا، پشه ها، مورچه ها و سایر حشرات نیز آمده اند. خانم عرفات و همسرش شب ها بیدار می مانند تا یک وقت اتفاقی برای فرزندانشان رخ ندهد. از آنجایی که چادر آنها در یک مکان باز است، جانورهایی خطرناک تر نظیر مار جان آنها را تهدید می کند.»
یک مادر 37 ساله دیگر که به همراه سه فرزندش در چادری در رفح زندگی می کنند، روزهای پیش از حمله رژیم صهیونیستی را یادآور می شوند که زیر باد کولر، به همراه آب خنک و یخچال در خانه شان زندگی می کردند.
او می گوید که توصیف وضعیت کنونی «در کلام نمی گنجد.»
این مادر فلسطینی از سختی ها و مصایبی که با آنها مواجه شده، چنین می گوید: «ما نه می توانیم داخل چادر بنشینیم و نه بیرون آن. گرمایی در غزه حاکم است که نمی توانم توصیف کنم. پسر سه ساله ام شبها از شدت گرما از خواب بیدار می شود و دادن آب به او تنها کاریست که می توانم انجام دهم. می دانم که تازه این شروع ماجراست و دما طی ماه های آینده گرم تر خواهد شد. ما فقط برای رحمت خداوند دعا می کنیم.»
پایان خبر گولوپ
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آفتاب داغ غزه و چادرهای سوزان" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آفتاب داغ غزه و چادرهای سوزان"، کلیک کنید.