روزنامه شرق نوشت:روش دیگر این بود که برخورد قضایی شود و همه مستقیم به دادگاه معرفی شوند که این هم روش درستی نبود که بخواهیم این همه پرونده کیفری درست کنیم. روش باقی مانده، جریمه بود و این مسیله را تمام ارکان نظام به این جمع بندی رسیدند که از طریق جریمه عملی کنند.
هم شورای عالی انقلاب فرهنگی، هم شورای عالی امنیت ملی، هم قوه قضاییه، هم مجریه، هم مجلس و هم شورای نگهبان، همه ارگان ها موافق بودند». اگرچه از بند دوم حرف های بانکی پور و استناد به تشکیل «این همه پرونده کیفری» می شد نتیجه گرفت که زنان منتقد برخورد با حق پوشش ، جمعیت قابل توجهی هستند، اما بخش نخست حرف هایش موجب شد با او تماس بگیریم.
از آقای بانکی پور پرسیدیم که اگر به گفته شما «همه مخالف» گشت ارشاد بودند چرا شاهد حضور ون ها در خیابان و برخورد با زن ها هستیم؟ بانکی پور در این زمینه به «شرق» گفت: «هنوز قانون جدید تصویب نشده و تا تصویب قانون جدید دستگاه ها باید به وظیفه خود عمل کنند. وظیفه فراجا طبق قانون قبل این بوده که با جرایم مشهود برخورد کند».
در ادامه از او پرسیدیم که در یک سال اخیر چهره های زیادی در نکوهش برخورد فیزیکی با زن ها به دلیل پوشش شان صحبت کرده بودند و بعد از اعتراضات سال 1401 دیگر شاهد حضور ون ها نبودیم و اگر چنین است که شما می گویید و دستگاه ها تا زمان تصویب قانون جدید موظف به انجام وظایف شان هستند، چرا در یک سال و چند ماه اخیر خبری از گشت ارشاد در خیابان ها نبود که نماینده مردم اصفهان در ادامه گفت این سوال را باید از آنها (نیروی انتظامی) بپرسید. اگرچه مکالمه ما با آقای بانکی پور به دلیل عدم تمایل ایشان برای پاسخ گویی چندان طولی نکشید اما بار دیگر از ایشان پرسیدیم که اگر مطابق گفته شما «همه با رویکرد گشت ارشاد مخالف» هستند چرا باید شاهد حضور ون ها در خیابان باشیم که ایشان در پاسخ گفتند: «به هر صورت قانون باید اجرا شود. اگر قانون جدید ابلاغ شود شیوه آن فرق می کند. در قانون جدید همه جوانب دیده شده و تا این قانون ابلاغ نشود همه باید طبق قانون قبل اقدام کنند».
به عنوان سوال آخر از آقای بانکی پور پرسیدیم که برایند واکنش نمایندگان در یک سال اخیر و اظهارات خود ایشان درباره مسیله حجاب برای ما این بود که برخورد فیزیکی در زمینه پوشش و بازداشت خیابانی کار اشتباهی است و باید به سمت تعیین جریمه در این زمینه رفت و اگر چنین است چرا بار دیگر ون ها به خیابان ها آمده اند که پاسخ ایشان به این سوال هم این گونه بود: «همه دستگاه ها ازجمله مطبوعات و دستگاه های فرهنگی موظف هستند وظایف قانونی خودشان را اجرا کنند. متاسفانه ما به جای اینکه وظایف خودمان را اجرا کنیم به دنبال کسانی هستیم که وظایف شان را انجام می دهند و از آنها ایراد بگیریم. سوال من این است که مطبوعات جهت رشد جامعه در زمینه عفاف و حجاب در جامعه چه کردند؟ روزنامه شرق چه کار کردند؟».
23302
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اگر همه با گشت ارشاد مخالفند چرا ون ها برگشتند؟ / اگر قانون جدید ابلاغ شود شیوه آن فرق می کند" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اگر همه با گشت ارشاد مخالفند چرا ون ها برگشتند؟ / اگر قانون جدید ابلاغ شود شیوه آن فرق می کند"، کلیک کنید.