شرکت های دانش بنیان به ازای هر اشتغال تسهیلات دریافت می کنند

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی:

شرکت‌های دانش‌بنیان به ازای هر اشتغال تسهیلات دریافت می‌کنند

شرکت های دانش بنیان به ازای هر اشتغال تسهیلات دریافت می کنند

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: شرکت های دانش بنیان به ازای هر اشتغال کارشناسان ارشد 550 میلیون و به ازای اشتغال هر کارشناس ارشد و دکترا 750 میلیون تومان منابع مالی دریافت می کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری گولوپ، محمدصادق خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی که امروز در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، گفت:گزارش های بین المللی و منابع ملی اکوسیستم فناوری در حوزه اقتصاد دانش بنیان، مولفه هایی برای اقتصاد دانش بنیان دارند.

وی با بیان اینکه برخی از این اکوسیستم ها 7 و برخی دیگر 4 یا 5 مولفه مبتنی بر اقتصاد دانش بنیان را ذکر کرده اند، عنوان کرد: اما آن چیزی که در بین همه مولفه ها مشترک است و همه بدان کم و زیاد تاکید دارند، در ارتباط با موضوع انسانی است. نیروی انسانی، مهمترین منبع اقتصاد دانش بنیان ملی و بین المللی است.

وی افزود: در ایران اسلامی، مهمترین عاملی که باعث توسعه حوزه دانش بنیان شده نیروی انسانی است. اگر این نیروی انسانی نخبه و پر تلاش نبود، این تعداد شرکت دانش بنیان در کشور نداشتیم. 

وی یادآورشد: کشور های در حال توسعه و منطقه به شدت به موضوع نیروی انسانی اهمیت می دهند و مشوق های بسیار زیاد برای جذب نیرو های نخبه سایر کشور ها می گذارند.

وی ادامه داد: پیش از این کشور های پیشرفته تر به این موضوع اهمیت می دادند. برنامه های مفصلی داشتند، اما امروزه کشور های همسایه ما هرچند از نظر منابع مالی در حد اعلا هستند، اما با مشکل نیروی انسانی نخبه مواجه اند به همین دلیل به دنبال جذب نیرو های نخبه سایر کشور ها هستند.

وی ادامه داد: از اینرو مشوق ها و برنامه های متعددی مانند ملت کارآفرین، صندوق سرمایه گذاری خطرپذیر چندصد میلیارد دلاری، ویزای استارتاپی و. می گذارند، زیرا در مضایقه نیروی انسانی هستند.

وی عنوان کرد: سرمایه ملی ما به اعتقاد من نفت و معادن مان نیست بلکه سرمایه ما نیرو های انسانی است که در دانشگاه های جمهوری اسلامی پرورش پیدا کرده اند و امروز به این بالندگی و اثرگذاری رسیده اند. 

وی تاکید کرد: ما دو راهبرد اصلی کارآفرینی و کارمندی برای جذب نخبگان داریم. باید حوزه بخش دولتی ما مملو از نخبگان و نیرو های نخبه باشد. موضوع کارآفرینی از جنس فناورانه برای نخبگان اثربخش تر است هرچقدر بتوانیم کارآفرینی فناورانه را توسعه دهیم، نخبگان می توانند اثرگذار باشند.

وی تاکید کرد: ماموریت ما حمایت از شرکت های دانش بنیان است. اکنون با شعار دولت و ماموریت دولت، حوزه اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی توجه می کنیم. حتما محمل آن را شرکت های دانش بنیان می دانیم و کمک می کنیم این اتفاق رخ دهد. پیش از این شرکت های دانش بنیان که فارغ التحصیلان دانشگاهی را جذب می کردند، حمایت می کردیم و تسهیلات ارزان قیمت در اختیارشان می گذاشتیم.

به گفته وی، دو سالی است که قانون بودجه کشور، تحت عنوان تبصره 16 و 18 توسط بانک ها شرایط مناسبی برای ارایه تسهیلات به شرکت های دانش بنیان فراهم کرده اند.

وی گفت: سال گذشته حدود 5 میلیارد تومان از طریق شبکه بانکی و امسال نیز 5 میلیارد تومان از طریق تبصره 18 برای اشتغال دانش بنیان اختصاص یافته است که صندوق نقش معرفی و نظارت بر این فرایند را داشت.

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال برخورد بهتری با تبصره 18 شود، اما برای شرکت هایی که توانسته اند این تسهیلات را بگیرند، خوب بود و به اشتغال در شرکت های دانش بنیان کمک کرد.

وی افزود: با همکاری که با وزارت اقتصاد داشتیم بر تدوین آیین نامه اجرایی این موضوع تاکید کردیم. شرکت ها به ازای هر اشتغال کارشناسان ارشد 550 میلیون و به ازای اشتغال هر کارشناس ارشد و دکترا 750 میلیون تومان می توانند منابع را دریافت کنند، اما شرکت هایی که تحت حمایت بنیاد نخبگان هستند، این سقف تا 5 میلیارد تومان هم افزایش پیدا می کند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "شرکت های دانش بنیان به ازای هر اشتغال تسهیلات دریافت می کنند" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "شرکت های دانش بنیان به ازای هر اشتغال تسهیلات دریافت می کنند"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه