آفتاب نیوز :
نتایج این مطالعه به تازگی در نشست سالانه انجمن رادیولوژی آمریکای شمالی (RSNA) ارایه شده است.
یادگیری عمیق نوعی هوش مصنوعی پیشرفته است که می توان آن را آموزش داد تا تصاویر حاصل از رادیوگرافی را به منظورِ یافتن الگو های مرتبط با بیماری جست وجو کند. به گفته جِیکوب وِیس (Jakob Weiss)، پزشک و یکی از اعضای تیم پژوهشی، این مدل یادگیری عمیق، راه حلی بالقوه برای شناسایی افراد مستعد بیماری های قلبی عروقی با استفاده از تصاویر حاصل از رادیوگرافی قفسه سینه ارایه می کند. با این روش مشخص می شود چه کسانی در 10 سال آینده به دلیل بیماری های قلبی عروقی در خطر خواهند بود و برای پیشگیری از آن باید استاتین دریافت کنند.
دکتر ویس گفت: مدت ها است تشخیص داده ایم که می توان با اشعه ایکس به اطلاعاتی فراتر از یافته های تشخیصی سنتی دست یافت؛ اما از این داده ها استفاده نکرده ایم؛ زیرا روش های قوی و مطمین نداشتیم و پیشرفت هوش مصنوعی این امکان را فراهم کرده است.
محققان معتقدند مطالعات بیشتر، از جمله یک کارآزمایی تصادفی کنترل شده، برای اعتباربخشیدن به مدل یادگیری عمیق ضروری است و در نهایت می توان از آن به عنوان ابزاری برای کمک به تشخیص پزشکان معالج استفاده کرد.
ویس گفت: ما نشان دادیم که رادیوگرافی قفسه سینه بیش از یک عکس برداری است. با چنین روشی، یک اندازه کمّی به دست می آوریم که به ما این امکان را می دهد که برای کمک به پزشک و بیمار، هم اطلاعات تشخیصی و هم پیش آگاهی ارایه کنیم.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چه کسانی در 10 سال آینده خطر حمله قلبی دارند؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چه کسانی در 10 سال آینده خطر حمله قلبی دارند؟"، کلیک کنید.