لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره های دولتی اکتفا کرد

به گزارش خبرگزاری گولوپ،در نخستین دوره این رویداد سینمایی 65 فیلم کوتاه داستانی برای رقابت در بخش اصلی انتخاب شده اند.
لیلا زارع، بازیگر سینما و تلویزیون و یکی از اعضای هییت انتخاب بخش فیلم های کوتاه داستانی درباره برداشت خود از فیلم های ارایه شده به جشنواره گفت: «تعدادی از فیلم های ارایه شده خیلی خوب بودند و از دیدن آن ها لذت بردم. تعدادی بسیار ضعیف بودند که جای بحث نداشت. تعداد زیادی از فیلم ها نیز در سطح متوسط بودند یا در بعضی زمینه ها خوب و در بعضی زمینه ها ضعیف یا به طور کلی بسیار متوسط بودند که با بحث و بررسی در جلسه، انتخاب یا حذف شدند.»
زارع درباره ایده های مرتبط با اقوام و سوژه آثار گفت: «بعضی فیلمسازان جوان به دنبال سوژه فیلم های موفق یا سوژه های تکراری که مورد توجه قرار گرفتند می روند و فراموش می کنند سوژه خاص صرفاً باعث موفقیت یک فیلم نمی شود؛ جنبه فنی و تمام جزییات و نوع نگاه به سوژه و نوع روایت و خیلی نکات کلیدی دیگر، همه و همه موفقیت یک اثر را رقم می زند.»
او با بیان این که در بین آثار ارایه شده به نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی نیز چنین مسیله ای کم و بیش به چشم می آمد، افزود: «البته تنوع سوژه در بین آثارِ با موضوع اقوام نسبتاً رضایت بخش بود، همچنین خلاقیت در نوع بیان، موضوع و همه جزییات، طوری که حتی در بیان سوژه های تکراری نیز کارهای موفق را شاهد بودیم.»

لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره‌های دولتی اکتفا کرد

بازیگر فیلم «ما همه خوبیم» درباره نحوه انتخاب آثار گفت: «خوشبختانه ترکیب هییت انتخاب به نوعی بود که جدا از بحث فنی، تنوع سلیقه دیده می شد. تعدادی از فیلم ها واقعاً همه نظرات را تامین می کرد و تعدادی نیز ازنظر همه ما، کارهای ضعیف محسوب می شدند، اما اکثر کارها با تمام نقاط قوت یا ضعفی که داشتند به طور کامل مورد بحث و گفت وگو قرار گرفتند و از بین آن ها آثار مطلوب تر انتخاب شدند.»
زارع با اشاره به کار بازیگران آثار انتخاب شده گفت: «می توانم بگویم در بین فیلم هایی که به بخش رقابتی نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی راه پیدا کردند، تعدادی از نقش آفرینی ها واقعاً قابل توجه است. چه در بین بازیگران حرفه ای و چه بازیگران کمتر دیده شده بازی های درخشانی را شاهد بودم.»
او درباره همکاری بخش خصوصی و دولتی برای برگزاری رویدادهای هنری گفت: «به نظر من باید خدا را شکر کرد که چنین جشنواره های خصوصی برگزار می شود، به این دلیل که به فیلمسازان فرصت می دهد با شرکت در آن کارهای خودشان را محک بزنند، مسیرشان را انتخاب کنند و افراد مستعد زودتر شناسایی شوند. فکر می کنم اگر در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره های دولتی اکتفا کنیم به زودی در این صنعت با محدودیت و کشف استعدادها به شکل ناقص روبرو خواهیم شد.»
نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی توسط موسسه فرهنگی هنری فصل هنر و بنیاد ایران شناسی، به دبیری کمال تبریزی و با شعار «اقوام، ریشه ایران زمین»، 26 تا 30 اردیبهشت در تهران برگزار می شود.

22057

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره های دولتی اکتفا کرد" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "لیلا زارع: نباید در زمینه فیلمسازی فقط به جشنواره های دولتی اکتفا کرد"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه