روایت یک رسانه از پشت پرده زمان و مکان حمله ایران به اسرائیل

روایت یک رسانه از پشت پرده زمان و مکان حمله ایران به اسرائیل
آفتاب نیوز :

نورنیوز نوشت: اکسیوس درگزارشی ادعایی جزییاتی از این حمله را پیش گویی کرده است. به ادعای این رسانه «انتظار می رود حمله ایران توسط شمار زیادی از پهپاد ها و موشک ها انجام شود. ایران برای اجتناب از حمله تلافی جویانه اسرائیل می خواهد حملات خود را از طریق گروه های نیابتی اش در عراق انجام دهد.»

به ادعای اکسیوس حمله دوباره ایران به اسرائیل پیش از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا انجام خواهد گرفت.

روزنامه نیویورک تایمز هم در گزارش مشابهی با اندکی تغییر نسبت به آکسیوس نوشت. این روزنامه در گزارشی که منبع آن را «سه مقام ایرانی» عنوان کرد ادعای کرد که رهبر معظم انقلاب به شورای عالی امنیت ملی دستور داده است که برای حمله به اسرائیل آماده شود. این رسانه مدعی شده فرماندهان نظامی ایران در حال تهیه فهرستی از اهداف نظامی در داخل اسرائیل هستند اما به احتمال زیاد این حملات پس از انتخابات آمریکا رخ خواهد داد زیرا ایران نگران است که تشدید تنش در منطقه به نفع دونالد ترامپ باشد.

همزمان نیز رسانه ها مدعی شده اند که آستین وزیر دفاع آمریکا در گفت وگوی تلفنی با همتای اسرائیلی خود بر آمادگی کامل ایالات متحده در دفاع از نیروهایش و متحدین این کشور در سراسر خاورمیانه در برابر تهدیدات جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد. شبکه تلویزیونی «سی ان ان» مدعی شد اسرائیل در «سطح بالایی از آمادگی» برای حمله احتمالی جمهوری اسلامی ایران قرار دارد.

راستی آزمایی ادعا در باب چرایی این ادعا ها در مقطع کنونی چند هدف گذاری قابل توجه است:

نخست آنکه طرح این ادعا ها در آستانه انتخابات آمریکا با کلید واژه انجام حمله پیش از انتخابات را می توان ادامه همان دروغ پردازی تبلیغاتی گذشته مبنی بر دخالت ایران در انتخابات مذکور دانست. با توجه به آنکه مسئله امنیت رژیم صهیونیستی یکی از مباحث مطرح در روند انتخابات آمریکاست آن ها که دروغشان مبنی بر دخالت سایبری و برهم زدن روند عادی انتخابات آمریکا با شکست مواجه شده اکنون برآنند تا با کلید واژه حمله ایران قبل انتخابات سبک جدیدی از ادعای دخالت ایران در انتخابات را اجرایی سازند تا به زعم خویش برای نامزد مورد نظر خویش کسب رای نمایند. حلقه تکمیلی بهره گیری از فضای رعب و وحشت برای کسب رای را می توان در تشدید ادعا های این روز های کاخ سفید مبنی بر اعزام نیرو از کره شمالی به روسیه مشاهده کرد.

دوم آنکه هر زمان رژیم صهیونیستی در عرصه میدان با شکست مواجه می شود رسانه های غربی مسئولیت انحراف افکار عمومی از این شکست ها را عهده دار می شوند و در این میان برجسته سازی درگیری ایران و این رژیم از محور های اصلی است. اکنون نیز وضعیت صهیونیست ها در غزه و بویژه در لبنان در برابر حزب الله «شکست خورده با تلفات سنگین» است؛ لذا حامیان غربی این رژیم با دو کلید واژه «آتش بس» و «نزدیک بودن زمان حمله ایران» به دنبال انحراف افکار عمومی از این وضعیت بحرانی صهیونیست ها هستند.

سوم آنکه تاکید رسانه های غربی مبنی بر معرفی عراق به عنوان محور حمله ایران به رژیم صهیونیستی بی ارتباط با ادعا های روز های گذشته آن ها مبنی بر موفق بودن تجاوز این رژیم به حریم ایران و آنچه انهدام و آسیب دیدن سامانه های پدافندی ایران نیست. این حقیقتی است که جهانیان به آن اذعان دارند و آن اینکه از یک سو نیرو های مقاومت منطقه مستقل هستند و هر عملیاتی علیه رژیم صهیونیستی را به صورت مستقل انجام می دهند و از سوی دیگر ایران دارای چنان اقتداری است که نیازی به استفاده از خاک سایر کشور ها و یا سایر نیرو های مقاومت برای پاسخگو کردن رژیم صهیونیستی یا هر متجاوز دیگری را ندارد و ایران را بار ها و بار ها از جمله در وعده صادق ۱ و ۲ اثبات کرده است.

بر این اساس می توان گفت که ادعای رسانه های غربی مبنی بر اقدام از خاک عراق با نیرو های عراقی از یک طرف اقدامی است تا شکست رژیم صهیونیستی در مهار عملیات های موشکی و پهپادی سایر ارکان مقاومت را با نام ایران کم رنگ جلوه دهند و از طرف دیگر گولوپ تاییدی زده باشند بر ادعا های واهی صهیونیست ها در باب موفقیت تجاوز اخیرشان به ایران.

 این رویکرد را در ادعا های روز های اخیر رسانه های غربی می توان مشاهده کرد چنانکه شبکه فاکس نیوز در گزارشی نوشت در جریان حمله های تلافی جویانه اسرائیل علیه ایران چهار سامانه دفاع هوایی اس-۳۰۰ ساخت روسیه نابود شده است و ارتش اسرائیل سامانه های راداری که در هدایت این موشک ها در حملات ایران علیه اسرائیل استفاده شده بودند را نیز مورد اصابت قرار داده است.

خبرگزاری اسوشیتدپرس نیز با آنچه تحلیل تصاویر ماهواره ای که از سوی شرکت “پلنت لب” تهیه شده می نامد مدعی شده حمله اسرائیل به پایگاه تولید موشک های بالیستیک و پرتاب موشک های وابسته به سپاه پاسداران خسارت وارد کرده است.

رویترز نیز ادعا کرده داده های ماهواره ای نشان می دهد دو ساختمان در تاسیسات خجیر که در زمینه ترکیب سوخت جامد برای موشک های بالستیک فعالیت می کرده اند ویران شده اند.

نیویورک تایمز هم مدعی شده: دامنه و تلفات حمله اخیر اسرائیل به ایران آن قدر زیاد است که نمی توان نادیده گرفت و عدم پاسخگویی به معنای پذیرش شکست است. سی ان ان نیز به نقل مدعی شده است که حملات اسرائیل برای تهران مشکلاتی ایجاد کرد زیرا توانایی اش برای حمله و دفاع در برابر پاسخ اسرائیل را کاهش داد. تقارن طرح چنین ادعا هایی را با ادعای اعلام زمان و مکان حمله ایران به رژیم صهیونیستی را می توان در چارچوب سناریوی قهرمان سازی از این رژیم و سرپوش نهادن بر ناکامی تجاوز این رژیم در برابر سامانه پدافندی بومی ایران ارزیابی مرد.

چهارم آنکه رفتار شناسی صهیونیست ها و حامیان غربی آن ها بیانگر وحشت فزاینده آن ها از پاسخ ایران به هر تجاوزی است بویژه اینکه وعده صادق ۲ آبروریزی بزرگی برای گنبدآهنین و پاتریوت ها ثبت کرد و وعده صادق ۳ می تواند ویرانی تاد آمریکایی را نیز رقم زند.

طراحی غربی ها بر اساس خودداری ایران از پاسخ دادن به تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی استوار شده است چنانکه سران کاخ سفید نخست وزیر و وزیر خارجه انگلیس سران آلمان و فرانسه و اتحادیه اروپا کلید واژه مشترک ایران پاسخ ندهد را در سخنان خود تکرار کرده اند.

در این میان تاکید تهران مبنی بر پاسخگو کردن هر متجاوزی به حریم ایران شکست زودهنگام دیپلماسی غرب را اشکار ساخته است لذا غرب که خود را متعهد به حمایت بی قید و شرط از رژیم صهیونیستی می بیند و در این یک سال نیز قتل عام ۴۳ هزار فلسطینی و هزاران لبنانی را نادیده گرفته است سناریو های دیگری را برای متوقف سازی پاسخ انتقامی ایران در پیش گرفته اند.

تشدید تحرکات برای آنچه «آتش بس در لبنان و غزه» می نامند در حالی که صورت می گیرد که شرایط و مفاد آتش بس هیچ تناسبی با واقعیت های میدانی ندارد و بیشتر شبیه «خرید زمان» است.

تاکید بر تجربه آثار تورمی و ارزی در داخل ایران در اثر التهابات منطقه و فضای جنگی هم با هدف تغییر اولویت تهران از پاسخگوسازی متجاوزان است.

همچنین با طرح ادعا های دروغینی همچون استفاده ایران از عراق برای پاسخ به رژیم صهیونیستی و آمادگی ایران برای حمله موشکی به پاکستان سعی در درگیر کردن ایران به تنش های منطقه ای دارند.

ادعای آگاهی از زمان و مکان حمله ایران به رژیم صهیونیستی نیز با هدف تاخیراندازی اجباری تهران از پاسخگویی برای اثبات نشدن ادعای غربی ها مطرح می شود.

تکرار ادعای اعمال تحریم های بیشتر علیه ایران توسط آمریکا و اتحادیه اروپا هم در این چارچوب قابل ارزیابی است.

در جمع بندی نهایی می توان گفت که ادعای رسانه های غربی در باب زمان و مکان پاسخگویی ایران به رژیم صهیونیستی با هر هدفی که صورت گرفته باشد در اصل ماجرا تغییری ایجاد نمی کند و آن اینکه تهران در برابر هیچ متجاوزی کوتاه نخواهد آمد و پاسخ آن به تجاوز اخیر صهیونیست ها قطعی و قاطع و سخت خواهد بود. پاسخی که زمان و مکان و نحوه اجرای آن نه بر اساس جنگ روانی غرب بلکه بر اساس تصمیمات تصمیم سازان ارشد کشور خواهد بود. ایران از چنان اقتدار تدافعی و تهاجمی برخوردار است که خود می تواند متجازوان را پاسخگو کند و در این پاسخگوسازی نه تعلل می کند و نه در فضای احساسی تعجیل خواهد کرد.

تحولات آتی ابعاد جدیدی از اقتدار ایران را به رخ جهانیان خواهد کشید و بر همگان مشخص خواهد شد که تبعات ویرانگر پاسخ ایران برای رژیم صهیونیستی و حامیانش تا چه میزان خواهد بود.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "روایت یک رسانه از پشت پرده زمان و مکان حمله ایران به اسرائیل" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "روایت یک رسانه از پشت پرده زمان و مکان حمله ایران به اسرائیل"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه