حاشیه های ادامه دار یک فیلم و سر و صدای الناز شاکردوست در سینما

حاشیه های ادامه دار یک فیلم و سر و صدای الناز شاکردوست در سینما

حاشیه‌های ادامه دار یک فیلم و سر و صدای الناز شاکردوست در سینما

آفتاب نیوز :

درباره فیلم سینمایی «بی بدن» حرف و حدیث ها این روز ها زیاد است. دست اندرکاران فیلم به خصوص کاظم دانشی نویسنده فیلمنامه که به نظر می رسد موتور محرک ساخت فیلم در دست اوست و مسوولان برگزاری جشنواره در حال پاسخ دادن به اتهامات علیه هم هستند. در این میان وظیفه رسانه ها چیست؟ تنها بازتاب دادن دعوای میان دو طرف یا وارد شدن به این دعوا یا جانبداری از یکی از طرفین؟ از نظر ما وظیفه رسانه گفتن حقیقت و پای فشاری بر رعایت عدالت است. از این منظر می خواهیم پرونده جنجالی عدم راه یافتن فیلم «بی بدن» را بررسی کنیم.

1. بی بدن، فیلم کامل، بی نقص یا شاهکاری نیست. در داستان پردازی و ایجاد گره در فیلمنامه ضعف دارد و در بدترین جای ممکن خودش را لو می دهد، برخی بازیگرانش اصلاً از پس نقش برنیامده اند و فیلم ایرادات دیگری هم دارد، اما با هر منطق و هر معیار هنری و سینمایی که فیلم را با دیگر فیلم های جشنواره مقایسه کنیم، از بسیاری از فیلم های جشنواره یک سر و گردن بالاتر است. از این معیار اگر به ماجرا نگاه کنیم، حق فیلم، مجموعه عوامل بخصوص بازیگر نقش اول زن آن خورده شده است.

2. ممکن است گفته شود فیلم از نظر هیات انتخاب ارزش های سینمایی لازم برای پذیرش را نداشته است. این حرف اصلاً قابل قبول نیست و یکبار هم که شده هیات انتخاب باید در برابر افکار عمومی بتواند درباره معیار های خود بگوید، انتقاد ها را بشنود و پاسخ دهد. هیات انتخاب اگر در انتخاب خود مستقل بوده است باید شجاعت دفاع از تصمیم خود را داشته باشد و بگوید چرا برخی فیلم های ضعیف، کشدار و فاقد ساختار های اولیه یک اثر سینمایی منسجم را در بخش مسابقه پذیرفته است و «بی بدن» را نه. اگر هم که تصمیماتی به هیات انتخاب تحمیل شده است باید در این زمینه صادق و صریح حرف بزنند.

3. مسوولان جشنواره مدعی شده اند که فیلم در زمان ارسال به هیات انتخاب کامل نبوده است. تا چهل و هشت ساعت قبل از برگزاری جشنواره با عوامل سازنده بسیاری از فیلم ها که صحبت می کردیم، فیلم هایشان به صورت کامل آماده نبود. اگر واقعاً در این زمینه به آیین نامه عمل شده است، رسانه ها هم ازاین اقدام مسوولان جشنواره دفاع می کنند، اما این شبهه وجود دارد که رعایت قانون به این شدت و سختگیری برای همه فیلم ها انجام شده است؟ رسانه ها از رعایت دقیق و سختگیرانه آیین نامه ها و قوانین دفاع می کنند، به شرطی که این سختگیری برای همه اعمال شود.

4. حدود اختیارات و وظایف دبیر جشنواره کاملاً روشن است. رفع ابهام در زمینه اتفاقاً به نفع خود دبیر جشنواره است و باعث می شود کسی نتواند در آینده زحمات و تلاش های او و تیم برگزاری جشنواره را به سرنوشت یک فیلم گره بزند. واقعیت این است که بازتاب وضعیت ایجاد شده برای فیلم «بی بدن» در میان بخشی از اهالی سینما این است که شخص دبیر جشنواره در حذف این فیلم دست داشته است. این یک اتهام است که شخص دبیر جشنواره باید به آن حساس باشد و با سکوت از کنار این اتهام عبور نکند. صحبت های نویسنده فیلمنامه فیلم درباره تاثیرگذاری دبیر جشنواره درخصوص حذف فیلم روشن است. دبیر جشنواره باید به همین صراحت و با دلایل روشن در این زمینه حرف بزند و حرف های کلی زدن، تنها این شایبه را بیشتر می کند. با صراحت با رسانه ها حرف بزنید، اتفاقاً این صراحت به سود جشنواره است و تنور آن را داغ تر می کند.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حاشیه های ادامه دار یک فیلم و سر و صدای الناز شاکردوست در سینما" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حاشیه های ادامه دار یک فیلم و سر و صدای الناز شاکردوست در سینما"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه