واشینگتن پست نوشت، طی دو دهه گذشته، مراکز پزشکی ایالات متحده بیش از ۳۶۰۰ گزارش از تب دود پلیمری دریافت کردهاند. این بیماری شبیه به آنفلوانزا است و به دلیل سوختن پوشش شیمیایی موجود در برخی تابههای نچسب در دمای بالا رخ میدهد. تفلون و بسیاری دیگر از تابههای نچسب با ماده پلی تترا فلوئورواتیلن ساخته میشوند. این ماده باعث میشود تابهها د رمحیط و هنگام استفاده مکرر تا سالها سالم بمانند. پژوهشها نشان داده است ظروف نچسب ساخته شده با این ماده در صورت استفاده طبق دستورالعمل بی خطر هستند. با این حال در دماهای بسیار بالا این ماده میسوزد و باعث بوجود آمدن بخارهایی خطرناک میشود. جولی وبر، مدیر مرکز بهداشتی جلوگیری از مسمومیت ایالت میسوری در آمریکا، گفت: «این تابهها حتما باید طبق دستورالعمل استفاده شوند. تب تفلون ناشی از استفاده نادرست این تابههاست.»
تب دود پلیمری چیست و چقدر شایع است؟
تب دود پلیمری مجموعهای از علائم شبیه آنفلوانزا است که با تنفس بخار از یک ظرف نچسب بیش از حد گرم شده رخ میدهد. کیتلین براون، مدیر سازمان غیرانتفاعی درمان مسمومیت آمریکا فاش کرد موارد تأیید شده از این بیماری تا به حال کم بوده است. با این حال، مریان امیرشاهی، مدیر مرکز ملی درمان مسمویمت در واشنگتن، بر این باور است این بیماری معمولا با سرماخوردگی اشتباه گرفته میشود و کمتر به درستی شناسایی میشود. علائم تب تفلون تب، لرز و سردرد است که در همه جای دنیا به عنوان علائم سرماخوردگی شناخته میشوند. علائم این بیماری تنها یک یا دو روز طول میکشند بنابراین موارد بسیار کمی از تب تفلون گزارش داده میشوند.
شرکت تفلون است از اظهار نظر در مورد این بیماری و موارد گزارش شده از آن خودداری کرده است. این شرکت با انتشار بیانیهای اعلام کرد: «تحقیقات یک دهه گذشته ایمنی موادی که در پوششهای نچسب استفاده میشوند را تأیید میکند. مطالعات نشان میدهد این مواد به بدن جذب نمیشوند و در صورت مصرف تصادفی نیز به سرعت از بدن دفع میشوند.»
چگونه از تابههای نچسب استفاده کنم؟
از گرم کردن بیش از حد تابههای نچسب خودداری کنید. طبق دستورالعمل تفلون، تابههای نچسب خالی خیلی سریع به دمای بالا میرسند. مهم است تابه خود را همیشه با غذا، کره یا روغن بر روی حرارت قرار دهید. حتماَ به خاطر داشته باشید که نباید ظروف نچسب را در معرض دمای بسیار بالا قرار دهید. اگر میخواهید از این ظروف در فر استفاده کنید دما باید میان ۲۳۰ تا ۲۶۰ درجه باشد. دمای دقیق بسته به اندازه و برند تابه متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال، دستورالعمل تفلون بیان میکند: «از ظروف پخت و پز نچسب در فرهای داغتر از ۲۶۰ درجه سانتیگراد استفاده نکنید.»
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "از آنفلوانزای تفلون چه میدانید؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "از آنفلوانزای تفلون چه میدانید؟"، کلیک کنید.