یافته های پژوهشگران دانشگاه جدید کلرادو بولدِر و دانشگاه کالیفرنیا ریوِرساید در آمریکا نشان می دهد افراد نسل هزاره که بیشترِ ساعات روز های کاری خود را به استفاده از رایانه می گذرانند و تحرک آن ها به رفت وآمد از منزل به محل کار و برعکس محدود می شود بیش از ۶۰ ساعت در هفته را در حالت نشسته سپری می کنند که احتمال ابتلا به بیماری قلبی را در آن ها افزایش می دهد و بروز سایر علائم پیری را تسریع می کند.
نسلِ وای یا نسلِ ایگرگ که با نام نسلِ هزاره نیز شناخته می شود به نسلی گفته می شود که پس از نسل ایکس و پیش از نسل زِد زاده شده اند.
پژوهشگران هزار نفر از جمله ۷۳۰ دوقلوی ۲۸ تا ۴۹ ساله را بررسی کردند و نتیجه گرفتند نشستن طولانی مدت بر شاخص های سلامت مانند کلسترول و شاخص توده بدنی در جوانان تأثیر می گذارد.
افراد شرکت کننده در این پژوهش به طور متوسط تقریباً ۹ ساعت در روز و برخی از آن ها تا ۱۶ ساعت می نشستند. آن ها بین ۸۰ تا ۱۶۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط و کمتر از ۱۳۵ دقیقه ورزش شدید در هفته انجام می دادند.
بر اساس این پژوهش رعایت حداقل دستورالعمل های فعالیت بدنی توصیه شده یعنی حدود ۲۰ دقیقه در روز ورزش متوسط برای مقابله با خطراتِ ناشی از گذراندن بیشترِ ساعات بیداری روی صندلی کافی نیست.
یافته های پژوهشگران نشان داد هر چه فرد بیشتر بنشیند پیرتر به نظر می رسد و انجام مقدار کمی فعالیت بدنی متوسط نمی تواند تأثیر منفی نشستن طولانی مدت روزانه را از بین ببرد.
چاندرا رِینولدز (Chandra Reynolds) یکی از پژوهشگران و استاد گروه روانشناسی و علوم اعصاب و مؤسسه ژنتیک رفتاری می گوید: پژوهش ما نشان می دهد نشستن کمتر در طول روز یا ورزش شدیدتر یا ترکیبی از هر دو احتمالاً برای کاهش خطر پیری زودرس برای بزرگسالان ضروری است.
نتایج این پژوهش در مجله پلاس وان (PLOS One) منتشر شد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "کمتر بنشینید تا دیرتر پیر شوید!" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "کمتر بنشینید تا دیرتر پیر شوید!"، کلیک کنید.