پیکانپور عنوان کرد؛
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با توجه به تامین قابل توجه برند اصلی داروی بیماران تالاسمی در سال 1402 در مقایسه با سال پیش از آن به ارایه آمار تامین انواع داروهای این بیماران پرداخت.
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری گولوپ، محمد پیکان پور با بیان اینکه درک محدودیت و چالش های داخلی و خارجی کشور، تلاش های سازمان غذا و دارو را در انجام وظایف بویژه تامین انواع دارو بیشتر نشان می دهد، گفت: این موضوع را کسانی که در کوچکترین مسند اجرایی، آنهم در ارگان های استراتژیکی مثل غذا و دارو قرار گرفته اند بهتر از هر کس دیگری متوجه هستند.
وی با بیان اینکه سازمان غذا و دارو به رغم چالش های بالفعل و بالقوه از انجام وظایف خود کوتاهی نکرده و نمی کند درباره داروهای بیماران تالاسمی گفت: مصرف ماه دفروکسامین در سال 1402 حدود 400 هزار عدد ارزیابی می شد که تعداد تامین شده آن بنا بر آمار دقیق 4.900.000 بوده است و از این تعداد 1.320.000 عدد آن را برند دسفرال تشکیل می داد.
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در خصوص میزان تامین همین برند در سال 1401 تعداد آن را 710.000 عدد عنوان کرد.
پیکان پور با اشاره به وضعیت مناسب تامین این داروها درباره دفرازیروکس توضیح داد: در سال 1402 مصرف ماه این دارو حدود 500 هزار عدد محاسبه شد که مبتنی بر آمار قابل استناد 6.500.000 عدد آن که اتفاقا 358.000 عددش شامل برند جیدنیو بود را تامین کردیم و نکته قابل توجه اینکه در سال 1401 میزان تامین برابر با 6.600.000 می شد که 75.000 عدد آن از برند جیدنیو است.
وی با بیان اینکه سواد عددی مهارتی است که به واسطه آن می توان به راحتی آمار را تجزیه و تحلیل کرد، گفت: در تامین وضعیت تامین دارو های تالاسمی موفق عمل شده است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تامین قابل توجه برند اصلی داروی بیماران تالاسمی در سال 1402" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تامین قابل توجه برند اصلی داروی بیماران تالاسمی در سال 1402"، کلیک کنید.