برق دزدی با پهپاد! – گولوپ

به گزارش گولوپ، عمر باتری و تخلیه شارژ برای پهپادها مشکلی ایجاد نمی کرد اگر آنها می توانستند در صورت لزوم از طریق خطوط برق شارژ شوند. این دقیقاً همان کاری است که یک کوادکوپتر آزمایشی جدید اکنون می تواند انجام دهد و می تواند تقریباً به شکل نامحدود در هوا بماند.

برق دزدی با پهپاد!

به نقل از گولوپ، این فناوری شارژ که توسط دانشمندان دانشگاه ساوثرن دانمارک ابداع شده است، می تواند توسط پهپادهایی که وظایف مختلفی را انجام می دهند، مورد استفاده قرار گیرد.

گفته می شود این فناوری قبل از هر چیز برای استفاده توسط پهپادهای خودران که بازرسی از سیم های برق را انجام می دهند، در نظر گرفته شده است.

ویت دونگ هوانگ و همکارانش با یک پهپاد فیبر کربنی Tarot 650 Sport شروع به کار کردند، سپس یک سیستم پیشرانه کوادکوپتر الکتریکی، یک باتری لیتیوم پلیمری 7000 میلی آمپرساعتی و قطعات الکترونیکی مانند یک ریزرایانه، واحد رادار موج میلی متری و یک دوربین فیلمبرداری RGB را به آن اضافه کردند.

نکته مهم این است که آنها یک گیره برقی غیرفعال نیز در بالای پهپاد نصب کردند. این دستگاه داخل یک راهنمای کابلی متشکل از دو بازو به طور گسترده با شیب به سمت داخل قرار می گیرد.

هنگامی که نرم افزار پهپاد متوجه شود که باتری آن در حال خالی شدن است، از دوربین و رادار خود برای شناسایی نزدیک ترین سیم برق استفاده می کند. سپس به طور مستقیم به سمت آن سیم پرواز می کند.

سرانجام با رسیدن به سیم برق، راهنمای کابلی پهپاد، سیم را به داخل گیره هدایت می کند و از برق آن برای شارژ شدن استفاده می کند.

گفتنی است که پس از گرفتن سیم، یک مدار کنترل مغناطیسی برای نیرو دادن به گیره وارد می شود و همانطور که پهپاد در زیر سیم آویزان است، آن را محکم در اطراف سیم نگه می دارد. سپس یک شارژر القایی در بالای پهپاد شروع به کشیدن جریان از سیم برق می کند.

در نهایت هنگامی که باتری پهپاد به طور کامل شارژ شد، دستگیره باز می شود و پهپاد می تواند وظایف بازرسی خود را از سر بگیرد.

لازم به ذکر است که فقط مقدار کمی نیروی رانش به سمت بالا توسط پهپاد برای اتصال به سیم برق در ابتدا لازم است. علاوه بر این، اگر ولتاژ سیم برق کافی باشد، به عنوان منبع تغذیه برای مدار کنترل عمل می کند، در غیر این صورت از باتری پهپاد استفاده می شود.

در آزمایش های میدانی که روی خطوط برق در فرودگاه HCA دانمارک انجام شد، یک پهپاد آزمایشی 4.3 کیلوگرمی توانست بیش از دو ساعت کار کند و باتری خود را پنج بار بین جلسات بازرسی خود شارژ کند.

دانشمندان اکنون در حال کار بر روی تقویت استحکام این سیستم هستند و امیدوارند بتوانند آن را در مکان های دورتر و در شرایط آب و هوایی نامطلوب نیز آزمایش کنند.

5858

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "برق دزدی با پهپاد! – گولوپ" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "برق دزدی با پهپاد! – گولوپ"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه