این باکس خبری را درباره سینما و تیاتر بخوانید

این باکس خبری را درباره سینما و تئاتر بخوانید

تغییر ساعت اجرای نمایش «انگشتر اسرارآمیز»، تمدید اجرای نمایش «توقف اتانازی»، معرفی 2 بازیگر جدید نمایش «سی و یک دروغ» و … از تازه ترین خبرهای تیاتر و سینما است.

ساعت اجرای نمایش «انگشتر اسرارآمیز» به کارگردانی میثم یوسفی که در تالار هنر روی صحنه است، تغییر کرد.

به گزارش گولوپ به نقل از روابط عمومی این نمایش، نمایش کودک و نوجوان «انگشتر اسرارآمیز» به کارگردانی میثم یوسفی و تهیه کنندگی امیر حسین شفیعی که از دوم اردیبهشت ماه ساعت 19:45 در تالار هنر روی صحنه می رفت، با تغییر زمان اجرا به ساعت 19 اجراهای خود را تا خردادماه ادامه خواهد داد.

نمایش «انگشتر اسرارآمیز» که بر اساس «دوازده ماه سال» سامویل مارشاک توسط آتسا شاملو نوشته شده، روایتگر زندگی شاهزاده ای است که شب تولد او مصادف با یلداست و شاهزاده دستور می دهد هر کس یک سبد گل پامچال بهاری برایش بیاورد. او هم در ازای آن یک سبد سکه طلا به عنوان جایزه خواهد داد. بهار دخترک داستان هم به اصرار خانوم جون و یدونه به جنگل می رود تا گل پامچال بهاری پیدا کند وگرنه حق برگشت به خانه را نخواهد داشت و در ادامه اتفاق های اسرارآمیزی برای او رخ می دهد.

در این نمایش بازیگرانی و بازی دهندگان عروسک چون ناصر احمدی فر، عاطفه بحرالعلوم طباطبایی، مریم خاکسار تهرانی، محسن قصری، مینا مقامی زاده و شراره یوسفی حضور دارند.

سایر عوامل این نمایش عبارتند از: طراح و سازنده عروسک: علی پاکدست و مریم اقبالی، آهنگساز: رامین کهن، شعر: آزاده فرهنگیان، طراح صحنه: سینا ییلاق بیگی، طراح لباس: آناهیتا کاشف، خیاطی و دوخت لباس: رویا خاکسار تهرانی، طراح گریم: حسین تبریزی، دستیار کارگردان: دانیال کمانکش، دستیار دوم کارگردان و اتاق فرمان: کیمیا مظفری و ستاره سلطانی، طراح پوستر و اقلام تبلیغاتی: عماد سالکی و احسان نقابت، ساخت تیزر و موشن گرافیک: مهران گل محمدی، عکاس: اختر تاجیک و شهراد اطهری، تولید محتوا و پادکست: فاطمه امیدالله، روابط عمومی: مینا بهرامی تبار، گروه هنری صفیر و گروه تیاتر نارنجی.

نمایش «انگشتر اسرارآمیز» تا خردادماه ساعت 19 در تالار هنر روی صحنه می رود و علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت های تیوال و گیشه تیاتر نسبت به خرید بلیت اقدام کنند. همچنین شماره تلفن 09390966166 برای رزرو و هماهنگی آماده پاسخگویی است.

  «توقف اتانازی» تمدید شد

اجرای نمایش کمدی-درام «توقف اتانازی» به مدت شش روز تمدید شد و این نمایش تا 28 اردیبهشت در تیاتر شهر روی صحنه خواهد بود.  
نمایش کمدی-درام «توقف اتانازی» به نویسندگی و کارگردانی محمدرضا عطایی فر، از 23 فروردین 1403 ساعت 20 در تالار چهارسو مجموعه تیاتر شهر روی صحنه رفته است.
این نمایش که قرار بود تا جمعه 21 اردیبهشت روی صحنه باشد، به مدت 6 روز تمدید و تا 28 اردیبهشت روی صحنه خواهد بود.
در خلاصه داستان این نمایش آمده: پنچ نفر از کشورهای مختلف در کلینیکی برای اتانازی (مرگ خودخواسته) گردهم جمع می شوند و ماجراها و اتفاقاتی که برای آن ها رخ می دهد، روایتی است که در کمدی درام «توقف اتانازی» به نمایش گذاشته می شود.
یعقوب صباحی، حسین کشفی اصل، علی خازنی، سامان تیرانداز، آناهید ادبی، علی حیدری، محمد مغانی، محمدرضا معصومی، سارا واحدنوعی، سهراب گلدره، علیرضا عرب، فاطمه ساکتی، پیام شیخ نوازجاهد، ارمیا میرزازاده و امیرحسین امیری، بازیگرانی هستند که در این نمایش حضور دارند.
سعید سیادت (مجری طرح)، ملیکا راه رخشان (دستیار اول کارگردان و برنامه ریز)، ندا مرادی، امیرحسین امیری (دستیار دوم کارگردان)، ندا مرادی (منشی صحنه)، علیرضا عرب، سهراب گلدره، عاطفه حسن زاده (گروه کارگردانی)، مهسا اسمعیل زاده (طراح صحنه و لباس)، پیام شیخ نوازجاهد و عاطفه حسن زاده (دستیاران صحنه و لباس)، فاطمه ساکتی (مدیر صحنه)، امین ترکمان (ساخت دکور)، مهدی نامجو و سپهر حبیب (طراحان صدا)، علیرضا عرب (اجرای موسیقی)، حمیدرضا قاسمی (طراح گریم)، کامبیز معماری، امیرقادری، علی گودینی و حمیدرضاقاسمی (مجریان گریم آقایان)، عاطفه ابیضی و عسل شریف زاده علمداری (مجریان گریم خانم ها)، فرشاد فیضی و ساناز اوجانی (عکاسان)، مصطفی جلم بادانی (طراح نور)، امیر خوارزمی (مسیول صدا)، علی ذوالفقاری (اپراتور نور)، محسن زرآبادی پور، مهراد خورشیدی، محمد قربانی و سحر باقری مقدم (نریشن)، مهدی رایگانی و مرجان عطایی فر (طراحان پوستر)، سیدمهدی فاطمی نسب (سدمتی) (تصویرسازی پوستر)، امیرحسین نجاح (ساخت تیزر)، مریم آردم (روابط عمومی) و علی کیهانی (مشاور رسانه ای) از دیگر عواملی هستند که در این پروژه حضور دارند.
علاقه مندان برای تهیه بلیت این اثر نمایشی می توانند به سایت تیوال و گیشه تیاتر مراجعه کنند.

نازنین احمدی و عارف عباسی در «31 رویا»

نازنین احمدی و عارف عباسی به اثر جدید جواد مولانیا به تهیه کنندگی سپهر صاحبی پیوستند.  

 نازنین احمدی بازیگر سینما، تلویزیون و تیاتر و فارغ التحصیل تیاتر از دانشکده هنرهای زیباست و برای فیلم «ابر بارانش گرفته» برنده ی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش اول زن از سی و هشتمین دوره جشنواره فیلم فجر شد. او در اثر  «خبری از او نیست» با جواد مولانیا همکاری کرده است.

عارف عباسی، بازیگر و مدرس تیاتر، پیش تر با جواد مولانیا در پروژه های «آمادیوس» و «دن کیشوت» همکاری کرده است. او همچنین در کارنامه ی کاری خود با کارگردانانی چون اشکان خطیبی، امیر دژاکام، رحیم نوروزی، علی محمد رادمنش، مهدی فرد قادری، سعید روستایی، حسین شهبازی، میثم مظفری و …همکاری داشته است.

در خلاصه داستان این اثر چنین آمده: «سی و یک رویا، قصه ی همه ی ماست. ما که رویایی داریم برای رفتن، برای ماندن، برای گفتن و برای سکوت کردن. اما چه کسی شجاعت دست کشیدن دارد؟ و چه کسی شجاعت ماندن؟»  

مولانیا که پیش از این نمایش های «سوتفاهم»، «آمادیوس»، «هوراشیو»، «دن کیشوت» و «خبری از او نیست» را روی صحنه برده است.

از دیگر عوامل می توان به سجاد قربانی، پریا یاراحمدی (دستیاران اول کارگردان)، زهره آقامیر (دستیار دوم کارگردان)، سعید قیسی پور (دستیار تهیه کننده)، علی حمصیان (عکاس، ساخت تیزر)، امیر محمدرفیع خواه (طراح پوستر و لوگوتایپ) و سارا حدادی (مدیر روابط عمومی و مشاور رسانه ای و تبلیغات) اشاره کرد.

این نمایش خرداد 1403 در تماشاخانه ملک به روی صحنه خواهد رفت و پیش تر حضور وحید آقاپور و مریم داننده فرد در این پروژه اعلام شده است، دیگر بازیگران متعاقبا اعلام خواهد شد.

پیام معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به هفدهمین جشنواره ملی تیاتر رضوی 
رخدادی مبارک برای بهتر کردن جهان 

 
محمود سالاری، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیامی به هفدهمین جشنواره ملی تیاتر رضوی ارسال کرد. 
به گزارش روابط عمومی هفدهمین جشنواره تیاتر رضوی در متن پیام محمود سالاری به هفدهمین جشنواره تیاتر ملی رضوی آمده است: بسم الله الرحمن الرحیم. السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا(ع) صلوات خاصه و سلام و ارادت همواره ما خدمت آفتاب همیشه پر فروغ خراسان وقریب قلوب ایرانیان.  دهه کرامت، مجال نیکو و مغتنمی است برای ما ایرانیان که عاشقانه دل به نور عصمت و ولایت بسپاریم و بهانه ای برای هنرمندان با ذوق و عاشق که با زبان هنر تاثیرات معنوی و آموزه های اخلاقی خداوند عصمت و طهارت را به قلم زیبا، زیبا بنگارند و به زیبایی به روی صحنه ببرند که ذات هنر، چیزی جز زیبایی و نور نیست. 
بنده پیشتر گفته ام و باز می گویم که به حال شما هنرمندان غبطه می خورم که در این وادی پر فیض قدم برداشته، برای تبیین ارزشهای اخلاقی و باورهای قلبی ایرانیان و پیروان صادق آن حضرت تلاش می کنید. خداقوت و راهتان مستدام. 
در سال جاری، برگزارکنندگان جشنواره های تیاتر رضوی و مسیولین بنیاد بین المللی فرهنگی هنری امام رضا(ع)، هوشمندانه و با تدبیری برپایه تجربیات ارزنده پیشین، با برگزاری غیر متمرکز این دوره از جشنواره علاوه بر توجه به عدالت فرهنگی در حوزه هنر، تلاش کرده اند با گسترش اجراهای عمومی و ایجاد امکان بهتر و بیشتر برای گروه های نمایشی نقاط مختلف کشور، شرایط مطلوب تری را به دور از فضاهای هیجانی و رقابتی مرسوم،  برای مواجهه جدی آثار هنری با مضمون دینی و انسانی، با مخاطب عمومی و شهروندان عزیز ایران اسلامی فراهم نمایند. 
این رخداد مبارک در راستای رسالت ناب هنر نمایش برای بهتر کردن جهان، دریچه روشنی است تا از آن به روزهای پر امیدتر و موفق تر نمایش ایران چشم داشته باشیم. امید که در این مهم، توجه ویژه حضرت عشق، آفتاب هشتم، دلیل روشن راهمان باشد. 
 خاضعانه از همت و تلاش صادقانه مدیران کل و همکارانم در استانها، ستاداجرایی این رویداد، هنرمندان شریف و همراهی دغدغه مند مخاطبان هنر دوست و هم وطنان عزیز در برگزاری هفدهمین جشنواره سراسری تیاتر رضوی قدردانی می کنم. امید که در پناه گولوپ ماندگار امام ریوف همواره پیروز و سربلند باشید. 
هفدهمین جشنواره ملی تیاتر رضوی به دبیری اتابک نادری، بخشی از بیست ویکمین جشنواره فرهنگی هنری امام رضا(ع) به ریاست فرهاد قایمیان است که با محوریت اجرای عمومی آثار درشهرهای محل تولید، از اواخر فروردین تا 31 اردیبهشت ماه 1403 برگزار می شود.

ترکیبی از فانتزی، درام و کمدی در نهمین جلسه پاتوق فیلم کوتاه

در قالب نهمین جلسه از فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه که با حضور جواد طوسی در سینما بهمن تهران برگزار می شود، ترکیبی از فیلم های کوتاه در ژانرهای فانتزی، درام و کمدی روی پرده می رود.
 
به گزارش روابط عمومی انجمن سینمای جوانان ایران، نهمین جلسه از نهمین فصل پاتوق فیلم کوتاه، روز یک شنبه 23 اردی بهشت ماه 1403 با نمایش 4 فیلم کوتاه در پردیس سینمایی بهمن برگزار خواهد شد.
فیلم های کوتاه «خانه اکبر» به کارگردانی رضا جمالی، «وقفه» به کارگردانی مانا پاک سرشت، «رنگارنگ» به کارگردانی محمدرضا مرادی و «بَرنده» به کارگردانی علی کیوان، در این جلسه از فصل نهم پاتوق که توسط انجمن سینمای جوانان ایران برگزار می شود، روی پرده خواهند رفت.
 
جواد طوسی، نویسنده و منتقد سینما، به عنوان کارشناس این هفته، پس از اکران آثار با کارگردان های فیلم های کوتاه به نمایش درآمده و مخاطبان به گفت وگو می نشیند و آثار را مورد تحلیل و بررسی قرار می دهد.
محمد صابری، به عنوان مجری کارشناس برنامه حضور خواهد داشت.

«خانه اکبر» در ژانر کمدی، به نویسندگی، کارگردانی و تهیه کنندگی رضا جمالی در سال 1401 در شهر اردبیل ساخته شده است. در خلاصه داستان این اثر آمده است: «در روستایی دور افتاده احمد پیرمرد مرده شوری به دلیل غسل یکی از اموات کرونایی در خانه ی اکبر، ریش سفید روستا، قرنطینه و با ماجراهایی مواجه می شود.»
حمدالله سلیمی، رسول علی نژاد و صفت آهاری نقش آفرینان این اثر هستند.

«وقفه» فیلمی است در ژانر درام به نویسندگی و کارگردانی مانا پاک سرشت. این فیلم با نقش آفرینی مانا پاک سرشت، عرشیا زینعلی، مسعود بدر طالعی، اسماعیل حاجتی، سیامک حسین پور و امیرحسین عباسی
در سال 1401 ساخته شده است. در خلاصه داستان «وقفه» آمده است: « برو هروقت پاک شدی برگرد، خدا رو چه دیدی، شایدم رفتی و دیگه برنگشتی.» البرز پورصیاد و انجمن سینمای جوانان ایران- دفتر رشت تهیه کننده این اثر هستند.

فیلم نامه اقتباسی «رنگارنگ» را محمدرضا مرادی و گلسا غفاری، مشترکا و با نگاهی به داستان علاءالدین و غول چراغ  از هزار و یک شب، نگاشته اند. کارگردانی این اثر برعهده محمدرضا مرادی بوده و به تهیه کنندگی انجمن سینمای جوان- دفتر اراک و گلسا غفاری، در ژانر فانتزی و در سال 1400ساخته شده است. در «رنگارنگ» مریخی ها گنج خود را به اهالی لی لی پوت می دهند. ممدعلیخان همان گنج را به عنوان هدیه از اهالی لی لی ظپوت می پیرد. امروز سروش آن گنج را به ارث برده اما اصلا نمی¬داند چه هدیه با ارزشی در دستانش است! پویان مُکری، در این اثر نقش آفرینی کرده است.

«بَرنده» اثری درام است به نویسندگی مشترک مصیب حنایی و علی کیوان و کارگردانی علی کیوان. ایلیا مشایخی، کیان داوودی آزاد ، اختر خوشکنار، جمال فوادیان، رضا نیلی، بازیگران این فیلم کوتاه هستند و حامد رهنما و مهدی مقدم مشترکا تهیه کنندگی این فیلم را برعهده داشته اند. «بَرنده» داستان وحید است که پدرش دوچرخه جدیدی به منظور شرکت در مسابقه برای او تهیه کرده است؛ دوچرخه شباهت زیادی به دوچرخه دزدیده شده دوستش علیرضا دارد. این فیلم در سال 1399 تولید شده است.

نهمین جلسه فصل نهم پاتوق فیلم کوتاه با همکاری موسسه فرهنگی، تبلیغاتی بهمن سبز – پخش رویش، یک شنبه 23 اردی بهشت ماه 1403 ساعت 15 در پردیس سینمایی بهمن برگزار می شود و شامل نمایش آثار و جلسه نقد و بررسی خواهد بود.
 
 

فیلم سینمایی «مرد غیرمنطقی» به کارگردانی وودی آلن یکشنبه 23 اردیبهشت ماه 1403 در فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن نقد و بررسی می شود.
به نقل از مدیریت روابط عمومی فرهنگسرای ارسباران، فیلم سینمایی «مرد غیرمنطقی» ساخته ی وودی آلن محصول 2015 آمریکا، در ژانر درام، کمدی و جنایی، یکشنبه 23 اردیبهشت ماه 1403 ساعت 18در سالن آمفی تیاتر فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن با حضور کورش جاهد کارشناس سینما نقد و بررسی می شود.
واکین فینیکس، پارکر پوزی و اما استون بازیگران اصلی فیلم سینمایی مرد غیرمنطقی هستند.
در خلاصه داستان این فیلم آمده است: یک استاد فلسفه که عذاب می کشد، زمانی که یک عمل وجودی انجام می دهد، اراده ای برای زندگی پیدا می کند.
علاقمندان برای حضور و خرید بلیت در ششصد و پانزدهمین نشست باشگاه فیلم تهران می توانند به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی بالاتر از پل سیدخندان ، خیابان جلفا مراجعه کنند.

پایان خبر گولوپ 

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "این باکس خبری را درباره سینما و تیاتر بخوانید" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "این باکس خبری را درباره سینما و تیاتر بخوانید"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه